Jag flyttar ❥

Jag och min älskling ❥

 

 

Jag flyttar! ❥

Äntligen kan jag berätta för er vad det är för projekt jag pysslat med de senaste veckorna – BLOGGEN FLYTTAR idag till Loppi-gruppen och vimedbarn.se ❥

HÄR hittar ni min nya blogg ❥

Jag vill tacka underbara Elsas Entourage för den här tiden. Jag har lärt mig väldigt mycket genom att blogga här och lärt känna fantastiska människor men nu är det dags för nya äventyr. Det känns lite som en dröm som går i uppfyllelse att börja blogga och bli en del av teamet hos Loppi tillsammans med många fina bloggstjärnor som Ditte Svanfeldt, Nadja Mayr, Ida-Marie Isaksson, Gabriella Joss m.fl. Jag hoppas på att kunna utvecklas och växa som influenser där och framförallt hoppas jag på att få möjligheten att fortsätta att inspirera er mina underbara läsare. Hoppas ni vill hänga med på mitt nya äventyr.

Kika gärna in på bloggen direkt och se vad ni tycker ❥

 

KRAMAR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *