En mysig eftermiddag med vänner ♡

Mysig eftermiddag hos Nathalie och Lily ♡

 

 

Hej raringar!

Hoppas ni haft en mysig onsdag. Det har verkligen vi. Efter förskolan och sen sovning hemma så åkte vi hem till våra fina vänner Nathalie och Lily på våffel-fika. Vi satt inne i deras mysiga hus Med tända ljus när regnet öste ner utanför fönstren och mumsade våfflor med grädde, sylt och nutella och drack cola zero till det. Herrejösses så gott och mysigt! Ni hör ju själva att det går sådär med mitt nyttoliv just nu. Jag fuskade både i måndags och idag men jag tänker att så får det bli ibland. De gångerna då det verkligen känns värt det så får jag fuska lite sålänge det inte spårar ur och blir mumsande varje dag. Jag håller mig till citronvatten, granatäpplen och clementiner om kvällarna på vardagarna iallafall.

Idag har jag pratat med min chef och några av mina kollegor från jobbet och det känns faktiskt lite mer okej att börja jobba nu på något sätt. Jag vill ju såklart helst av allt bara stanna tiden nu och vara mammaledig föralltid men det går ju inte och då känns det åtminstone liiiite lättare nu efter bra samtal med dem. Jag kommer få en väldigt bra mjukstart så jag hinner komma in i allt och fräscha upp minnet innan jag slängs in i det på riktigt. Man hinner ju glömma lite på 1,5 år. Det känns verkligen som att vara helt ny på jobbet efter så lång tid därifrån men det känns skönt att jag möts av fina kollegor och vänner på måndag. Nu måste jag bara få tag i en parkeringsplats eller garageplats i närheten av jobbet och det visade sig vara allt annat än lätt. Får se om jag hunnit lösa det tills på måndag, kan ju bli intressant annars, haha!

Ha nu en riktigt mysig kväll hjärtan så hörs vi imorgon.

KRAM

Detta skrev jag igår kväll men hann visst aldrig publicera det då Benjamin vaknade och var ledsen och sen somnade jag när jag tröstade honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *