Vacker kanna från Ellos ♡

Inlägget är i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar.

Denna vackra kanna från Ellos har äntligen flyttat hem till oss. Jag har spanat på den länge men inte blivit färdig att beställa. Den är såååå himla fin och passar perfekt ihop med Dagg-vasen från Svenskt tenn. Det dricks mycket citronvatten hemma hos oss för tillfället och det är ett perfekt sätt att få i sig allt vatten man behöver genom att förbereda denna kanna med vatten och massa citroner och ha i kylen så kan man gå och fylla på sitt glas flera gånger om dagen. Kannan är sååå fin och prisvärd, endast 299kr – ett superbra pris tycker jag. Ni hittar den HÄR!

 

 

Hej hjärtan!

Hoppas ni har en fin fredag. Här har vi precis packat in oss i bilen och begett oss mot Blekinge för en helg på landet hos mina svärföräldrar. Dem har tydligen både snö och sol så det ska bli himla härligt att komma dit och lämna gråa Helsingborg bakom sig ett par dagar. Jag passar på att få lite bloggjobb gjort medan mini sover bredvid mig här i baksätet. Mammas lille älskling ♡ Det känns sååå skönt med helg, skönare än på länge. Denna veckan har varit tuff för både mig och Benjamin och jag ser fram emot att bara få komma bort och koppla bort allt jobbigt i ett par dagar. På föris idag gick det lite både och. Vi kom dit vid 8.00 för att sen lämna ca en kvart senare. En hel timme skulle jag lämna idag (jag sa att dem skulle ringa mig om det blev allt för jobbigt och ledsamt). Han blev jätte ledsen när jag gick, sprang efter mig och grät men en av pedagogerna tog upp honom i famnen och försökte trösta honom. Jag gick ut och satte mig i bilen sålänge. Tänkte först köra en sväng men stannade där på parkeringen, ville vara nära ifall dem ringde. Efter bara 10 minuter fick jag sms från pedagogerna med bilder på en glad Benjamin som lekte med sina kompisar. Vilken lättnad kände jag och andades ut. När det var dags att gå in igen efter en timme så möts jag dock av en förtvivlad liten Benjamin som springer till mig och slänger sig i famnen. Då berättade dem att det hade gått jätte bra en liten stund men att han efter ett tag hade kommit på sig själv och blev då ledsen igen och hade varit ganska ledsen resten av tiden och försökt springa till dörren för att leta efter mig. Älskade hjärtat ♡ Resten av tiden lekte vi tillsammans med de andra barnen och föräldrarna men han var då väldigt reserverad och höll sig nära nära mig. Sista 10 minuterna var han väldigt trött och blev då lite ledsen, pekade hela tiden mot dörren och visade som att han ville gå hem så då körde vi hem. Det ska som sagt bli skönt med helg nu för oss båda och bara få vara tillsammans och njuta ♡

Vad har ni för planer i helgen? Dela gärna med er.

 

KRAMAR

 

4 thoughts on “Vacker kanna från Ellos ♡

 1. Men det var ju jättebra att han var glad i alla fall en liten stund. Du får tänka på det istället. Det är ju en sjukt stor omställning för de små att helt plötsligt ändras hela deras värld.
  Du verkar vara en superfin mamma som gör bra val för din lilla pojke. Det kommer lösa sig och gå utmärkt till slut. Hade nästan varit konstigt om han direkt bara tyckte det var toppen att bli lämnad på ett nytt ställe med nya människor. Känner så igen mig i alla känslor och sånt man har inför att lämna på förskola, börja jobba etc. Vi har dessutom ganska jämnåriga barn, även om vi skolade in henne lite tidigare. Vi bor i samma stad som er dessutom, så lite extra kul att följa er och vad ni hittar på 🙂
  Helgen bjuder på familjemys, simning med lillan, kanske lite lekpark och besök på Butik Linnea.

  1. Hej fina du! Tack snälla för din kommentar, vad glad jag blir! Så roligt att vi har jämnåriga barn och dessutom bor i samma stad 🙂 Hoppas vi springer på varandra någon dag. Kramar

 2. Det kommer att bli bra och jag är övertygad om att din lille kille kommer att älska att vara där och leka så småningom. Ändå kan jag inte låta bli att tycka att det är något galet med vårt samhälle. Det känns inte naturligt att man ska lämna bort så små barn flera timmar om dagen.

  Men som sagt, det kommer att bli toppen, det är bara en stor omställning just nu i hans lilla liv.

  1. Jag håller med, det känns fasiken inte rätt att man ska lämna så små barn så många timmar varje dag. Trots att man går ner i tjänst och jobbar 75% så är det ändå sååå många timmar. Alldeles för många enligt mig. Och då är man ju ändå glad man bor i Sverige. För i Danmark exempelvis så lämnar man dem på dagis vid 9 månaders ålder har jag hört. Herregud så jobbigt! Vi kämpar på och hoppas det ska bli bättre snart. Många kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *