Lyxfrukost med fina vänner ♡

Mysig lyxfrukost hemma hos Emelie imorse. Visst har hon det fint ♡

 

 

Hej raringar!

Jag hann inte titta in till er igår då dagen gick i ett, precis som denna har gjort. Nu har vi krupit upp i soffan med massa gott och bara myser med tända ljus. Så himla trötta. Igårkväll var vi på middag hemma hos Nathalie och Martin här i Ramlösa med Emelie och Marcus och alla barnen förstås. Det var såå himla trevligt och Benjamin och Lily höll låda till halv elva då vi bestämde oss för att åka hem så Benjamin fick somna hemma istället. Lilla Elise somnade runt nio så dem hade så himla roligt. Åt salta pinnar och kollade på Pippi och lekte. Älsklingar ♡

Dagen idag började med en lång lyxfrukost hemma hos Emelie och Elise med hela mammaligan och kidsen. Sååå himla mysigt och det var så längesedan vi sågs allihopa så det var verkligen trevligt! Det var vår vardag innan, att ses så minst en gång i veckan men nu blir det inte alls ofta längre så riktigt lyxigt när man väl får till en träff. Det blir ju så när alla jobbar igen och har sitt. Och nu är jag själv snart mitt i det också. Vardagen. Jag kan inte tänka mig någon bättre vardag än den jag haft det senaste 1,5 året men det är bara att gilla läget nu och bita ihop. Min tanke var att jag skulle försöka få till någon fin bild på alla barnen tillsammans idag men det glömde jag helt bort när vi satte igång att prata ikapp månader av förlorad tid. Får bli en annan gång ♡ I eftermiddags var vi hela familjen på Väla och shoppade massa nödvändigheter till förskolan; fleecekläder, vantar, mössor mm. Världens finaste och mest praktiska overall har vi fått hem idag också, från Babyshop, ska visa er i dagarna.

Nu ska vi mysa vidare här så hörs vi snart igen.

 

KRAMISAR

 

2 thoughts on “Lyxfrukost med fina vänner ♡

  1. Oj vad fint,du vet inte var deras supersnygga tavla ovan för soffan kommer ifrån?
    Tack för en härlig blogg/Malin

    1. Jag frågade henne men hon vet inte exakt då dem fått den i present av hennes pappa. Men hon visste iallafall att den var från något konstgalleri som ligger vid Hallandsåsen. Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *