Hej mitt vinterland ♡

Äntligen lite snö här i Skåneland ♡

 

 

Hej hjärtan!

Åh vilken mysig söndag det blev. Igårkväll när jag skulle gå och lägga mig så tittade jag ut och såg att snön vräkte ner utanför fönstren och det var lovely att vakna imorse och se att snötäcket låg kvar. Efter en lång 3e adventsfrukost så klädde vi på oss varmt och begav oss ut i snön. Mötte upp min syster och hennes små tjejer och gick ner till parken där vi hade snöbollskrig. Så himla mysigt och direkt infann sig den där riktiga julkänslan som man hela tiden längtar efter att känna. Helt underbart!

Efter en lång stund ute var vi alldeles röda om nosarna och gick in för att äta lite lunch och Benjamin fick sova sin middagslur. Resten av eftermiddagen har vi eldat i kaminen, ätit lussebullar, lyssnat på julmusik och bara myst vi tre tillsammans. Så himla mysigt! Tänk att det bara är en vecka kvar till jul. Nästa söndag har vi fullt hus här hemma och har förhoppningsvis en alldeles underbar julafton. Fram tills dess blir det lite smått fix inför julafton, massa mys och imorgon ska jag och Benjamin ha våra kompisar Nathalie och Lily här på frukost. Alltid lika mysigt ♡

Hoppas att ni också har en mysig vecka att se fram emot. Julveckan. Inte dumt alls faktiskt.

 

KRAMAR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *