It’s beginning to look a lot like christmas ☆

Vår julgran här hemma ☆ Visst är väl granen det som gör att det känns som jul på RIKTIGT?! Jag tycker det är sååå mysigt att tända den det första man gör om morgonen, så underbart! ☆ Vi har mest vita-, silvriga- och glaskulor i vår gran. Min underbara mamma har som tradition att hon ger barnbarnen vars en julkula varje år och bilen på bilden längst ner fick Benjamin denna julen. Visst är den söt. Förra året fick han en annan bil som också hänger i granen. Så fint tycker jag och så himla personligt. När han blir lite större ska han få hänga upp sina egna julkulor alldeles själv och hänga dem precis vart han vill i granen ☆

 

 

Hej hjärtan!

Har ni en mysig fredag? Vi har ätit lite thaimat och myst hela familjen. Benjamin var helt speedad ikväll innan han somnade. Sprang runt och hoppade och dansade och ”pratade” för fullt. Lilla älsklingen! Han sprider så mycket glädje här hemma och jag och David skrattar så mycket hela tiden för han är så rolig. Innan han somnade kittlade han mig och skrattade såååå mycket när jag skrattade lite (försökte hålla mig för skratt men det kittlade verkligen, haha). Han tyckte att han var sååå rolig och busig. Tosiga lilla älsklingsmänniska. Till slut somnade han i min famn. Bästa jag vet att höra hans djupa andetag och när han är så harmonisk och avslappnad. Älskar ihjäl mig!

Jag och David sitter just nu och tittar på någon dokumentär med Henrik Schyffert som handlar delvis om köttindustrin, hur den påverkar miljön och de dåliga förhållanden djuren lever under. Fy bubblan, jag blir så berörd och vill typ aldrig äta kött igen. Jo men det kommer jag ju vilja såklart men tror att man borde börja fundera över att få in lite mer vegetariska rätter i vardagen ibland. Hur gör ni? Är ni duktiga på att äta vegetariskt ibland? Känns sådäääär att kolla på denna dokumentären precis innan jul när julskinka, köttbullar mm står på menyn.

Hoppas ni har en mysig kväll och att ni har en fin helg att se fram emot.

 

KRAMAR och vet ni, jag tycker sååå mycket om varenda en av er.

 

2 thoughts on “It’s beginning to look a lot like christmas ☆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *