Det närmar sig ❥

Älskar våra rum i fil här hemma ❥

 

 

Hej alla rara ❥

Känner ni någon julkänsla ännu? Tänk att det verkligen närmar sig nu. December har bara swishat förbi hitintills och vi är redan halvvägs in i månaden. Jag fattar ingenting. I eftermiddag var jag, Benjamin och min mamma på Väla (köpcentrum i Helsingborg) och köpte lite julklappar samt inslagningspapper, sidenband och vackra julkort till paketen. Søstrene Grene har öppnat på Väla och där finns ju huuur mycket fint som helst och så sjukt billigt. Tips tips om ni vill ha fina presentpapper eller dylikt. Nu ikväll har jag slagit in de klapparna som är inhandlade än så länge. Jag tänkte försöka låta bli att köpa allt för mycket denna julen. Jag har köpt 4 julklappar till Benjamin, bara leksaker, och funderar på att köpa en fin pyjamas eller något klädesplagg också men sen får det nog vara bra tror jag. Han kommer ju få så himla mycket från alla runtomkring också så det behöver ju inte bli överdrivet mycket känner jag. Hur gör ni med julklappar till era små?

Nu har jag precis krupit upp i soffan med några Rocky roads som jag bakade häromdagen och ska titta på Jul med Ernst. Allt för att bättra på julkänslan ❥

 

KRAM och fin kväll

 

11 thoughts on “Det närmar sig ❥

   1. Åh, tusen tack fina du <3 Vad glad jag blir. Lampan köpte vi för några år sedan i en liten inredningsbutik i Helsingborg som heter Staken och Veken. Jag vet tyvärr inte märket på lampan för det står inget på den. Kramar

 1. Julklappar är svårt tycker jag. Dottern (16 månader) får av oss två större julklappar (rutschkana i trä och en dockvagn) samt att hon får lite mindre paket (pga flera julklappsutdelningar) med böcker, duplo och pussel. Samma från många runtomkring oss, hon får större saker men även lite leksaker. Men övrigt i familjen så ger jag och sambon bara varandra något litet, föräldrarna något litet (kalender på barnbarn(en)). Och till dotterns kusiner så köper vi också en lite större sak.

  1. Låter väldigt vettigt tycker jag. Blir nog ungefär som vi. Man vill ju ändå ge alla julklappar såklart men känns bra om man kan hålla det på en rimlig nivå 🙂 Mångs kramar till dig fina <3

 2. Sonen är 11 månader. Blir 1 år den 3:e januari. Vi köper kläder, nödvändigheter, leksaker, böcker m.m varenda månad. Vi börjar komma igång nu med hans rum. Han kommer få ett tält av oss. Sen blir det en del från alla runt omkring. Plus att han fyller år bara 1,5 vecka efter julafton. Vi har istället önskat pengar till hans sparkonto. Han är så liten ännu, och ”förstår” ju inte riktigt. Pengarna kommer till väl användning när han blir 18 år. Då kommer han säkert vara glad att han fick mer av det än bara stora högar av leksaker.

  1. Åh ja det är ju så himla bra med pengar. Det kommer dem vara sååå tacksamma över när dem blir äldre sen. Någon liten julklapp vill man ju såklart ge men skönt om man kan hålla det på en lite rimlig nivå 🙂 Kramar till dig fina <3

 3. Vad fint ni har det där hemma! Och så fint pyntat inför julen. Att dra ner på julklapparna försöker vi också göra. Fokuserar främst på att ge bort upplevelser till de vuxna. Till vår lilla pojke som föddes den 30 oktober har vi köpt några pekböcker, en skallra och en speldosa som han kan ha glädje av inom den närmsta tiden. Nu är han självklart för liten för att förstå innebörden av presenter, men jag tror bara att de små mår bra av att inte få för mycket saker. Gemenskapen och att få vara tillsammans med nära och kära är allra viktigast. God jul till dig!

  1. Tusen tack snälla fina du <3 Åh ja, jag håller helt med dig! Och vår Benjamin som snart är 1,5 år - även han är för liten fortfarande. Han tycker kanske det är kul att öppna en julklapp sen vill han göra något annat, haha. Så känns bara onödigt att överdriva med saker. Och som du säger - gemenskapen och traditionerna är ju sååå mycket viktigare. God jul fina du <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *