Jul hemma hos Nathalie ❥

Underbart juligt och fint hemma hos min fina vän Nathalie där jag och Benjamin har varit idag ❥

 

 

Hej finingar!

Hopppas ni mår fint! Själv är jag lite smått irriterad då det har tagit typ en timme att ladda upp bilderna ovan. Dels fick ipaden sig ett riktigt flipp och sen har vi dessutom världens sämsta internet. Dem har precis grävt fibrer här i gatan så nu väntar vi bara på att det ska installeras så hoppas jag att det ska gå lite snabbare för herrejisses vad irriterande det är när det segar.

Jaja, förutom bloggstrul så har vi haft en supermysig dag, jag och min lille älskling ❥ Vi startade dagen med en stor mumsig julfrukost hemma hos Nathalie och Lily i deras magiskt fina hus, som bara ligger ett stenkast från oss. Så himla mysigt att bara kunna ta vagnen och promenera bort. Vi åt god frukost, lekte med barnen, pratade massa och fikade lite gottit också. På väg hem därifrån så somnade Benjamin i vagnen innan vi ens hunnit komma ut från deras gata så jag tog mig en lång promenad i parken och bland de fina villorna här i Ramlösa och bara rensade tankarna medan han sov. Så himla skönt! Sen gick vi hem och åt lite mellis, fixade med tvätt och sånt och sen kom pappan hem redan vid 16.00 idag. Alltså förstår ni så mysigt och lyxigt. Ibland på tisdagar får han till det så att han kan komma hem så tidigt och de dagarna är sååå värdefulla. Vi har ätit tacos och myst med tända ljus och tittat på Pippi Långstrump innan nattning. Nu sover båda mina älsklingar och jag tittar på Bachelor samtidigt som jag skriver till er och lyssnar på stormen som yr utanför fönstren.

Hoppas ni har en mysig kväll.

 

KRAMAR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *