Julen har flyttat in ❥

Julen har flyttat in här hemma och i sovrummet har jag satt upp julstjärnan i fönstret (syns knappt) och två jul-enar. Inte jätte mycket pynt men alldeles lagom i min smak ❥ Liten älsklingsbuse kaosade loss totalt i sängen efter den där sista bilden kan jag lova ❥

 

 

Hej lördag!

Lördag och fint väder – en väldigt bra kombo skulle jag säga. Vi har precis ätit lite lunch och väntar på att Benjamin ska vakna från sin middagslur så ska vi packa in oss i bilen och köra till stan. Min älskade systerdotter Sienna fyller 1 år på tisdag och imorgon ska vi dit på kalas så jag ska ordna en liten “extra”-present till henne. Det stora är redan ordnat men vill ha något mer. Sen tänkte jag även kolla efter lite kläder till Benjamin till jul och nyår. Så lätt till flickor att “klä upp”, finns så mycket fina klänningar och lackskor och annat gulligt men till pojkar är det lite svårt tycker jag. Vardagskläder hittar jag massor av fint men just finkläder är svårt. Jag tar ju inte direkt på honom en kostym liksom. Det tycker jag han är för liten för men jag ska se om jag hittar någon fin skjorta eller något.

Ikväll ska jag och Benjamin mysa själva hemma för pappan ska iväg på julfest med jobbet. Så mycket bättre på tv så oss går det ingen nöd på hihi ❥

Hoppas ni har en mysig dag ni också hjärtan! Hörs snart ❥

 

KRAMAR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *