Ljuvliga Linnea ❥

Bilder från vårt besök på Linnéaträdgården igår förmiddag ❥

 

 

Hej hjärtan!

Hoppas ni mår fint! Igår var mamma, jag och Benjamin på Butik Linnea och strosade runt. Där är sååå himla mysigt och dem hade så smått börjat plocka fram inför jul och det är ju bara den bästa tiden på året enligt mig. Älskar!! Massa fina ljuskronor och adventsljusstakar och annat fint, vill ha hur mycket som helst. En ljuvlig helgbukett och en ny lampa till fönstret i vårt matrum fick följa med mig hem iallafall ❥ Väl hemma med påsar och packning och en frusen, hungrig och trött Benjamin så lyckades jag låsa mig ute. Alltså herregud vad trött jag blev på mig själv. Som tur var hade jag min älskade mamma med mig så hon fick snällt slänga sig i bilen och köra hem till sig och hämta extranycklar. Jag och Benjamin stannade i Ramlösa för att undvika att han skulle somna i bilen, han behövde lunch först så vi gick en liten promenad under tiden och hälsade på min fina vän Emelie som jobbar på HSB som ligger inne i Ramlösa parken. Aja, allt löser ju sig, haha! En trött och hungrig kille som fick lite mat i magen och somnade sedan gott och sov i över 2 timmar.

Här hemma är fredagskänslan på topp och vi inväntar mina kära svärföräldrar som kommer på besök över helgen. Ska bli så himla mysigt! Vad ska ni hitta på i helgen?

 

KRAMAR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *