Nya sängkläder och prydnadskuddar ♡

Nya ljuvliga sängkläder och prydnadskuddar i härligaste linnekvalitén från Ellos. (adlink) Jag valde färgen ljusgrå men både sängkläderna och kuddarna finns i massa olika härliga färger. Kuddfodralen kostar endast 149kr st. Såååå bra pris!! Sängkläderna hittar ni HÄR (adlink) och kuddfodralen HÄR (adlink). ♡

 

Hej underbaraste ni!

Hur mår ni nu i vintertid? Jag är såååå förbaskat trött. Benjamin har legat och skruvat sig sedan 3 inatt. Vid 4 var han klarvaken och ville gå upp. Fram till 4.45 lyckades jag hålla kvar honom i sängen med lite film på mobilen men sen var det bara upp och hoppa. Jag somnade vid ca tolv inatt och sen vaken sedan 03 så ni kan ju lista ut att mina ögon går i kors just nu.

Vi har haft en mysig dag iallafall med fina vänner över på lunch och mys och nu ikväll blev det pizza. Nu har vi precis landat i soffan, får se hur länge jag orkar hålla mig vaken.

Önskar er en mysig kväll.

Många kramar

Inlägget är i samarbete med Ellos och innehåller affiliatelänkar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *