Fredag ❥

Fredagsbuketten står på bordet ❥

 

 

Hej raringar!

Herrejisses vad jag är dålig på att uppdatera för tillfället. Dagarna är fyllda med massa annat härligt så jag har inte riktigt tagit mig tid. Och så får det vara ibland. Bloggen måste förbli något som är kul och ger mig energi. När jag har något kul att visa er eller berätta så uppdaterar jag helt enkelt så det inte blir ytterligare en sådan grej som hänger över en och som man ständigt känner att man ligger efter med. Nej, då blir det varken kul för mig att uppdatera, och inte heller för er att läsa.

Idag är det iallafall fredag och fredagskänslan är på topp. Fredagsbuketten står på bordet, kylen är fylld med massa mumsigheter, solen skiner och pappan är hemma tidigt. Jag uppskattar fredagarna och den där underbara känslan sååå mycket. Ikväll blir det tacos och idol-mys med min lilla familj i vanlig ordning. Bästa sättet att spendera fredagen på tycker jag. Vad ska ni hitta på?

Jag har lite nytt här hemma som jag ska visa er i dagarna också så jag tittar in snart igen.

Kramar sålänge

 ❥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *