Vi drar till landet ❥

Älsklingsnos i tröja och strumpor från HM ❥

 

 

Hej hjärtan!

Hoppas ni mår fint. Idag har varit en bra men hektisk dag. Jag har storstädat, haft min mamma över på frukost, handlat, tvättat massor, packat inför helgen och lagat mat mm. Benjamin har varit så duktig och lekt mycket själv idag så jag har hunnit fått gjort massor. Imorgon förmiddag packar denna lilla familj in sig i bilen och beger oss mot Blekinges skogar för att hälsa på mina kära svärföräldrar. Det ska bli sååå himla mysigt att spendera helgen på landet med mysigt sällskap. Jag ser fram emot långa promenader i skogen, god mat, sprakande brasa om kvällarna och massa mys. Jag har mest packat ner massa myskläder och stickat till oss alla tre och det blir verkligen en lugn och skön helg. Längtar! Årstiderna är underbara tycker jag och på något konstigt vis så upplever jag att årstiderna gör sig mer påminda ute på landet än i stan. På sommaren cyklar man till sjön, promenerar längs grusstigarna och klappar hästar och får och grillar om kvällarna. På hösten går man långa promenader och plockar svamp i skogen, eldar i brasan och kryper upp i soffan med ett härligt fårskinn…. ja ni fattar. Det blir så tydligt liksom vilken årstid det är och det älskar jag.

Godnattkram