Ny vagn från Baby Jogger ♡

Benjamin har fått ny sittvagn från märket Baby Jogger (City Mini GT heter modellen) som vi funnit på Jollyroom. Den är sååå himla bra och både han och jag är sååå nöjda med den. Den är jätte lätt och smidig att köra, superduper-enkel att fälla ihop och dessutom snygg. Man kan fälla den helt så att det blir som en säng när han ska sova vilket är superbra! Och sålänge man har koll på honom så kan han sova där i utan att vara fastspänd vilket gör att han kan snurra runt om han vill det och det underlättar såå mycket. Bugaboon som vi hade innan kunde han exempelvis inte ligga varken på sidan eller magen vilket gjorde att han oftast vaknade efter mycket kortare tid än om han sov hemma i sängen men nu kan han sova hur gott som helst i denna. Smidig att resa med och har man den på sommaren kan man fälla upp tyget baktill vilket gör att det kommer in massa luft och blir svalt och skönt att sova där inne trots hög värme. Ja, vi är verkligen sååå nöjda helt enkelt och vagnen hittar ni HÄR! (adlink) 

 

 

Hoppas ni har en mysig kväll hjärtan! Nu ska vi kolla Idol och mysa i soffan.

KRAMAR

Inlägget är i samarbete med Jollyroom och Baby Jogger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *