Nytt från Minirepubliken och en fin rabattkod❥

I helgen har jag höstpiffat lite på Benjamins rum och lite nyheter från Minirepubliken (adlink) har fått flytta in ❥

 

Jag var trött på mönstrade spjälsängsskydd som vi haft innan så ett nytt helt enfärgat och enkelt i ljuvlig grå-beige ton från Garbo & Friends från Minirepubliken fick det bli nu inför hösten. Det är såååå fint och passar så himla bra ihop med filten som också kommer från Garbo & Friends. Spjälsängsskyddet hittar ni HÄR (adlink).

 

Dessa magiskt söta luftballonger fick ta plats i fönstret ovanför skötbordet. Huuur ljuvliga som helst. Även dessa hittar ni hos Minirepubliken – HÄR! (adlink)

 

Bilen är Benjamins favoritpryl i sitt rum förtillfället ❥ Den har vi haft sedan innan och den fick jag på min babyshower av mina älskade vänner Julia och Erica ❥

 

Denna toksöta badponchon har stått högt på min (Benjamins) önskelista länge och nu har den äntligen fått flytta in i minis garderob. Den kommer från Liewood och även den har vi hittat hos bästa Minirepubliken – HÄR! (adlink)! Den finns även i en ljuvlig ljusrosa. 

 

Här trivs vi så himla bra ❥

 

 

Hej finaste ni ❥

Jag har en suuuuperfin rabattkod att erbjuda er, hos MINIREPUBLIKEN (adlink) får ni just nu 20% rabatt på ett helt köp (gäller ej redan nedsatta varor) med koden MARIELLE till och med den 14/9 så passa på att fynda, dem har verkligen huuur mycket fint som helst inom barnrum och leksaker. Alla mina favoritmärken finns där och jag har fleeera wanties i deras sortiment.

Idag har jag och Benjamin haft en jätte mysig dag med våra favoriter Emelie och Elise. Pannkakor, frukostfrallor, promenad, lekplatshäng och mumsig fika har präglat denna måndag. Vilken lyx att få spendera en måndag såhär. Bästa tiden och jag njuter så otroligt mycket av min mammaledighet ❥ Nu sover mini och jag har krupit upp i soffan med massa tända ljus och kollar Idol. Älskar hösten!

Ha en mysig kväll!

KRAMISAR

Inlägget är i samarbete med Minirepubliken.

2 thoughts on “Nytt från Minirepubliken och en fin rabattkod❥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *