Nya älskigheter från Ellos ❥

Helgens dukning ❥

 

Hej raringar!

Lite nytt smått och gott har fått flytta in här hemma. Jag äääälskar verkligen Ellos (adlink), där finns precis allt man vill ha. Den blyertsgrå kudden på stolen kommer från Himla och är en ny favorit här hemma, fullständigt ljuvlig. Ni hittar den HÄR (adlink). Och linne-servetterna är också från Himla i ljuvligaste kalkvita färgen, älsk! Dem hittar ni HÄR (adlink).

Idag har vi myst hela dagen, vi var på Butik Linnea en sväng i förmiddags och sen hemma när Benjamin sov middag och sen körde vi till min farmor dör vi blev serverade senlunch, så lyxigt och mysigt! Min älskade farmor ❥

Vad har ni hittat på idag?

KRAMISAR

Inlägget är i samarbete med Ellos (adlink).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *