Min pappa har lämnat oss ♡

 

 

Igår slutade min pappas hjärta slå och han kunde inte räddas. 54 år gammal, frisk, pigg, glad och mer vältränad än någonsin. För två veckor sedan idag var vi hemma hos honom på middag och han var hur pigg som helst. Livet är så skört och orättvist och jag är fortfarande i chock. Igår fick vi ta farväl av honom på sjukhuset i Varberg och det är så overkligt. Overkligt och fruktansvärt. Det kommer ta tid att bearbeta detta och jag tänker så mycket på min älskade farmor och även pappas fru och mina halvsystrar som fortfarande är små och bor hemma. Livet blir sig inte likt för någon. Nu gäller det bara att försöka minnas det fina och försöka ta sig framåt. Vara tacksam för de små sakerna i livet och vara rädda om varandra.

Vila i frid, pappa ♡

20 thoughts on “Min pappa har lämnat oss ♡

 1. Beklagar verkligen, Marielle! Min bonusmamma gick bort förra året. Det gör fruktansvärt ont men det blir bättre efter hand. Ta hand om er <3 Kram och styrka till dig och de dina!

 2. Fy vad jobbigt att läsa! Beklagar!! Skickar massa kramar och styrka till er. KRAM<3

 3. Beklagar sorgen 😢 förstår chocken! Samma sak hände min pappa för 10 år sen och det känns fortfarande overkligt. Ta hand om varandra. Kram

 4. så sorgligt att läsa detta, beklagar er sorg. ta hand om dig själv & varandra. tusen kramar ♡

 5. Usch och fy vännen :'( Mitt hjärta brister för er…
  Så fruktansvärt hemskt & orättvist… Världens största styrkekram till dig & din familj <3

 6. Jag beklagar Marielle ♥️ Av hela mitt hjärta!
  Mina tankar finns hos dig och dina nära. vilken tur att ni alla fick träffas nyligen. kram Sylvia

 7. Har suttit och läst lite från din blogg idag, jag heter också Marielle Winkler och jag beklagar verkligen 😔

Comments are closed.