Ny sängkappa från Ellos ♡

Ny ljuvlig sängkappa från Ellos (adlink) ♡

 

Hej raringar!

Hoppas ni mår strålande. Lite tyst här på bloggis för tillfället. Vi är i Blekinge hos mina svärföräldrar och njuter av lantlivet och semestern. Igår var vi på Barnens Gård där det finns badland, massa djur och lekparker i bondgårdstema, Benjamin var i sitt esse och sov som en stock på eftermiddagen då han var helt slut av alla intryck. Såå mysigt och vädret var verkligen magiskt! Idag däremot regnar det och vi har precis kommit hem från Karlskrona en sväng där jag och mannen åt lunch medan lilleman sov. Ikväll blir det födelsedagsmiddag här hemma hos svärisarna och massa mer mys står på agendan dessa dagar som vi är här. Lite tyst blir det kanske här men följ mig på instagram (@mariellewinkler) där jag lägger ut mycket på insta stories 🙂

Jag ville iallafall bara kika in och visa er min nya underbara sängkappa från Ellos Home (adlink) som jag är helt kär i. Vit ljuvlig linnekvalité som är så härligt skrynklig. Jag har oftast sängöverkast på sängen och då behövs inte sängkappa men sedan Benjamin har börjat sova 1 pass om dagen och han sover bäst i vår säng så har jag känt att det är lite jobbig att bädda och bädda av varje gång men jag vill inte heller ha det obäddat för det ser så tråkigt ut så kom jag på att med en sängkappa så kan man ha det obäddat ibland eftersom man har fina lakan i så ser det ändå snyggt ut och det blir smidigt att bädda ner den lille utan världens projekt. Så då fick det bli en sådan här. Tycker verkligen den är huuur fin som helst och Ellos (adlink) har ju världens bästa utbud med allt från inredning till kläder till vuxna och barn. Och just nu har dem 20% rabatt på allt hos Ellos Home (gäller ej möbler) och erbjudandet gäller t.o.m den 24/7.

Ha en fin fredags(?)kväll…. det känns som fredag, lördag hela veckan förtillfället. Underbart!

KRAMISAR

 Inlägget är i samarbete med Ellos.