Nu ser vi fram emot en lång sommar tillsammans ❥

Helgens bukett direkt från trädgården ❥

 

 

Hej hjärtan!

Hoppas ni mår underbart. Idag är en sååå fin dag. David har jobbat sina sista timmar i förmiddags så nu har han SEMESTER. I 5 långa veckor. Det ska bli sååå underbart att ha honom hemma hos oss och vi ska mysa massor och verkligen bara vara. Ta dagen som den kommer. Vi tre. Så himla mysigt. Ikväll har vi firat in ledigheten med jordgubbar, glass och Ernst. Livet ❥

Imorgon blir det en sväng för att köpa födelsedagspresenter till en viss liten kille som snart fyller 1 år. Alltså jag är sååå lyrisk över detta. Känns hur stort som helst. Min bebis fyller 1. Kan inte förstå.

Jag har fått flera förfrågningar om ett inlägg där jag skriver lite mer om mig själv. Ni är ju många nya finingar som hittat hit som kanske inte känner mig så väl. Så om det är något speciellt ni undrar så passa på att fråga så ska jag sammanställa ett inlägg inom kort.

Ha en fin kväll.

KRAMISAR