Pioner från trädgården ♡

Hur härligt är det inte såhär års när man bara kan slänga på sig ett par flip-flops och gå ut i trädgården och plocka sin helgbukett. Speciellt just precis nu när pionerna blommar. Lyx! Denna helg fick det bli vita och till midsommar planerar jag att plocka mig en stor bukett med rosa pioner som vi har på framsidan. Livet ♡

 

 

Hur har ni det idag hjärtan?

Vi har haft en jätte mysig dag med trädgårdshäng, dopp i poolen, grillning till både lunch och kvällsmat, glass och långpromenad. Det är en sååå mysig tid nu och jag försöker verkligen att njuta varenda dag. Imorgon ska det bli strålande sol och 23 grader här i sundets pärla så jag ska försöka bättra på brännan lite tänkte jag. Och äta en och annan glass. Och bada i min nya bikini. Och mysa med min älskade lilla familj såklart. Lycka!

Lämna gärna en liten kommentar och berätta vad ni hittar på i helgen ♡

KRAMISAR

2 thoughts on “Pioner från trädgården ♡

  1. I går hann jag med både gym, sjöbad å sen grill å drinkar med systern å hennes familj. Första kvällen vi kunde sitta på altanen till sent. I dag är vi på väg till Ikea för å köpa skåpsinredning till nya köket. ✨✨

    1. Åh, det låter som en underbar helg! Sitta ute länge på altanen är ju sååå magiskt! Vad glad jag blir att du delade med dig av din helg. Många kramar <3

Comments are closed.