Hörlurar från Sudio ❥

Nya blixtsnygga hörlurar från Sudio.

 

 

I samarbete med Sudio vill jag tipsa er om dessa grymt snygga hörlurar – Regent som ni hittar HÄR. (Adlink) De finns även i vita. Hörlurarna är helt trådlösa och ljudet är av studiokvalité. Så himla fina tycker jag och även de bästa jag någonsin haft. Det blir till att lyssna på många härliga poddar med dessa i sommar på långa barnvagnspromenader. Love it!

Och just nu får ni mina kära läsare 15% rabatt hos Sudio med rabattkoden mariellewinkler.

Ha en fin kväll

2 thoughts on “Hörlurar från Sudio ❥

  1. Kan du inte berätta lite om dig själv. Var är du uppvuxen? Hur ser din familj ut och hur ser din nya familj ut? Hur träffa du din sambo? Är ni gifta?

    1. Hej Anna! Självklart kan jag göra det 🙂 Ett sådant inlägg kommer upp inom kort. Kramisar

Comments are closed.