Vi ❥ och en magisk onsdag!

Vi ❥ Han och jag föralltid! Mitt hjärta, mitt allt, mitt barn! Jag tror jag går sönder av kärlek. Jag älskar ihjäl mig. Bilderna tog grymma Caroline på oss igår här hemma. 

 

 

Hej fina ni ❥

Hoppas ni haft en fin lill-lördag. Jag och Benjamin har spenderat dagen i Laröd hemma hos Emelie och Elise med min kära syster och hennes flickor. Det har varit en sååå mysig dag. Så mysig att jag glömde att fota trots att jag hade släpat med mig kameran. Så kan det bli ibland. Vi träffades strax innan lunch och blev serverade grillade hamburgare med tillbehör. Sedan fick barnen leka och busa innan det bar av mot lekplatsen. Småttingarna fick sova i vagnarna medan Stella lekte av sig på den roligaste lekplatsen ever. Den är gjord som en bondgård med massa djur i trä som man kan klättra upp på, kossor och hästar i verklig storlek, traktor med rutchkana, gungor, linbana och massa kul. Efter drygt en timmes lek så promenerade vi hem till Emelie igen i solskenet där det bjöds på jordgubbspaj med vit choklad på altanen. Heaven!!! Och jag blev firad lite till av min fina vän. Vackra servetteingar i mässing fick jag. Sååå fina! Helt plötsligt var klockan halv fem och det var dags att åka hem. Tiden bara springer iväg när man har så här härliga dagar ❥ Jag är bortskämd nu, bortskämd med att få ha helt ljuvliga stunder såhär mitt i vardagen. Att vara mammaledig slår allt.

2 thoughts on “Vi ❥ och en magisk onsdag!

Comments are closed.